Франківський актор - у списку найяскравіших юних акторів


«Главком» продовжує знайомити аудиторію з молодими і перспективними акторами великої України.

"Главком" регулярно публікує рейтинги молодих перспективних українських акторів. Цього разу. Увага юним (на межі 30 років) митцям сцени та екрану із-за меж столиці. Вони чекають на своїх кастинг-деректорів та мріють про яскраве кінематографічне майбутнє.\

Перший матеріал з цієї серії був опублікований 8 березня. Він, звичайно, був присвяченій прекрасній половині талановитих і перспективних.  Сьогодні ж до уваги читачів галерея образів сильної статі: спритні козаки-розбійники зі Львова, Одеси, Харкова, Чернівців, Івано-Франківська.

Формуючи новий рейтинг «Главком» звернувся до колег з провідних театральних українських столиць. Профільним журналістам і критикам запропонували назвати перспективних і потенційно цікавих молодих акторів (на межі 30 років), які варті всеукраїнської уваги та ласих пропозицій з кіноіндустрії.

Театрознавці зі Львова, Одеси, Харкова, Чернівців, Івано-Франківська надіслали в редакцію свої версії лонг-листів молодих, творчих та талановитих, за що колегам велика дяка.

В експертній раді працювали:

Юрій Чорней (Чернівці),

Юлія Сущенко (Одеса),

Михайло Милий (Харків),

Леся Зьола (Франківськ),

Катерина Сліпченко (Львів). 

Олег Панас 

Івано-Франківськ

Франківський Національний театр імені Івана Франка

Народився у Франківську. Насамперед, він сьогодні – Ромео у виставі «Ромео і Джульєтта» (постановка Ростислава Держипільського), виставі, що спровокувала розголос завдяки експериментальному рішенню та яскравим акторським роботам. Сценою для цієї вистави стало саме Місто, де молодий актор не заблукав. Як кажуть перші глядачі вистави, новий гуцульський Ромео втілює у великій шекспірівській історії високий дитячий наїв, якому згодом доведеться зустрітися з жорстокою підступністю Світу та несправедливість самого життя, де все вирішують не честь-совість-кохання, а іноді і жорстокий Фатум.

Про Олега говорять, як про «мислячого актора», здатного у тексті відчувати підтекст і реалізувати це на сцені. Задіяний у дитячих виставах, мюзиклі, великій шекспірівській трагедії.

Повний список акторів дивіться тут.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!