Франківський фільм про буллінг у школі - серед переможців Всеукраїнського конкурсу


Фільм про булінг серед старшокласників "Мала" увійшов в 10-ку переможців конкурсу "Кращі практики молодіжної роботи 2020".

Фільм знімали в Івано-Франківську. Стрічка розповідає історію, яких є багато, але вона позитивна і закликає молодь зрозуміти, для чого вони живуть.

Організаторами зйомок стала ГО «Віолла», їх підтримали департаменти культури, освіти, департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківська ЗШ №7 , Центр Психологічної Допомоги Дітям “Серденько”, вільний простір для дітей і підлітків «Creative Club», кіношкола “MovieX”.

Довідка: з метою відзначення і поширення кращих практик молодіжної роботи в Україні, Міністерство молоді та спорту України спільно з Програмою розвитку ООН в Україні та Державним інститутом сімейної та молодіжної політики започаткували "Конкурс кращих практик молодіжної роботи в Україні". Під кращою практикою молодіжної роботи мається на увазі проєкт, програма, діяльність або ініціатива в молодіжній сфері, під час здійснення якої отримано позитивні практичні результати.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!