Франківський "Ураган" втретє став володарем Кубка України з футзалу


"Ураган" втретє в історії клубу став володарем Кубка України з футзалу — за підсумками Фіналу чотирьох 3-5 травня у Києві.

Завершальна частина сезону в Кубку стартувала з півфіналів 3-4 травня. Фіналу чотирьох дісталися чотири представники Екстраліги: господарі залу з "ХІТа" й "Аврори", дворазовий переможець турніру "Ураган" та чинний володар трофею "Кардинал-Рівне", повідомляє Суспільне Спорт.

Визначити переможця у фіналі "Аврора" — "Ураган" не вдалося за 40 хвилин основного часу, який завершився унічию 2:2. Кияни першими повели в рахунку — ударом з дальної відстані на 17-й хвилині відзначився Ростислав Семенченко. До перерви рахунок не змінювався — 1:0 на користь "Аврори". "Ураган" відігрався після п'яти хвилин другого тайму, коли вдруге у Фіналі чотирьох після майстерного обіграшу забив Корсун. Незабаром іванофранківці вже були попереду — вихід віч-на-віч реалізував Микола Грицина. Семенченко оформив дубль зі стандарту за п'ять хвилин до фінальної сирени. 2:2 — на команди очікував екстратайми. Вдруге в матчі "Ураган" повів у екстратаймі — Шотурма реалізував пенальті. До завершення додаткової 10-хвилинки остаточний рахунок встановив голкіпер іванофранківців Юрій Савенко — 4:2.

Це вже третій титул франківців в історії виступів у Кубку України, після двох трофеїв 2019 та 2020 років. За числом титулів в історії Кубка України "Ураган" зрівнявся з донецьким "Шахтарем", київським "Інтеркасом" і харківським "Локомотивом" — по три трофеї. "Ураган" виграв третій Кубок України у своєму четвертому фіналі — це повторення рекорду львіської "Енергії".

 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!