Франківський забудівник заявив про брудну кампанію проти них через відмову продати бізнес


Франківська компанія-забудівник "M GROUP DEVELOPMENT" заявила про тиск та нищення їхньої репутації через відмову власника продати бізнес.

"Вже понад рік ставлеником Медведчука в області та його партнером Петром Белзом ведуться спроби перемовин про купівлю компанії M GROUP DEVELOPMENT, яка зводить житло в Україні та Європі. Засновник Іван Мельник займає позицію про неможливість продажу компанії, а особливо людині з орбіти Медведчука – Белзу. Відтак, уже більше пів року людиною Медведчука – Петром Белзом – всіляко поширюються неправдиві чутки про купівлю ним компанії та фінансуються невідомі інтернет-джерела з замовними фейковими статтями про те, що компанією M GROUP DEVELOPMENT володіє Медведчук. Після приходу до влади Андрія Бойчука (голови ОДА), ставлеником команди Медведчука, політика псування репутації компанії M GROUP DEVELOPMENT набула все більших масштабів – створюються нові кількаденні сайти, пишуться замовні статті на бандитському жаргоні, які поширюються в різних групах та месенджерах російськими ботами, відбуваються спроби підкупу журналістів місцевих видань, які відмовляють у висвітленні фейкових новин, розповсюджуються фейки про борги компанії та ошуканих клієнтів", - йдеться у заяві на сайті M GROUP DEVELOPMENT.

Відтак, наголошують для клієнтів, що будь-яка нерухомість, яку хотіли б придбати чи переуступити, повинна бути оформлена лише в офіційних офісах компанії.

"Звертаємось до НАБУ розслідувати цю ситуацію у зв’язку з тим, що в ній приймають участь та координують процесом безпосередньо керівник ОДА Андрій Бойчук та Петро Белз, представник країни агресора Росії. Сайт, на якому розміщується фейкова інформація про компанію M GROUP DEVELOPMENT, був створений 2 квітня, зареєстрований в США, а самі боти, що коментують ці статті, з Росії. Знаємо безпосередньо виконавця та готові надати докази власних розслідувань нашою службою безпеки.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!