Франківським депутатам запропонували "Зробити Україну чистою"


До Івано-Франківської міської ради надійшло звернення від президента „Української Асоціації заготівельників та переробників вторинної сировини”, члена наглядової ради ВГО „Зробимо Україну Чистою”, національного координатора по роботі з переробниками вторинної сировиниу рамках всеукраїнського екологічного проекту „Зробимо Україну Чистою” Віталія Вороха.

Про це повідомляє офіційний сайт міста.

У повідомленні йдеться про те, що «Асоціація є співорганізатором всеукраїнської екологічної акції „Зробимо Україну Чистою” є частиною міжнародної громадської ініціативи „Let’s Do It World”, у якій беруть участь понад 130 країн у світі. Це наймасштабніше громадське прибирання за існування незалежної України, яке відбудеться вже вчетверте 12 квітня 2014. Місія проекту - в один день прибрати країну, зробити кожного волонтером своєї держави, привити звичку прибирати після себе».

Франківчан закликають не бути байдужими та долучатись до цієї благородної акції. Зацікавлені можуть долучитись через офіційний сайт проекту: http://www.letsdoit.org.ua/

До слова, 12 квітня 2014 року відбудеться четверта всекраїнська акція з прибирання парків, скверів, пляжів та інших місць відпочинку – "Зробимо Україну чистою! 2014" (ЗУЧ-2014)!

Організатори висловлюють надію, що в цьому році учасників-волонтерів буде більше 250 000 та закликають приєднуватись, передає кореспондент «Бліц-Інфо».

«За минулі роки ми залучили до прибирання більше 200 000 учасників у 400 населених пунктах по всій Україні! ЗУЧ-2014 – громадська ініціатива. Наша мета – покращити якість життя простими діями. Ми не схвалюємо вчинки тих, хто смітить у парках та на вулицях, але на цьому не зупиняємось. Ми готові власноруч зробити нашу країну чистішою, і вже довели це! Ми не підтримуємо жодної політичної партії. І діємо в рамках міжнародного соціального проекту «Let's Do It!», який спрямований на те, щоб очистити від сміття нашу спільну домівку – Планету. До цієї чудової ініціативи вже долучилися більше 90 країн світу», - йдеться у повідомленні.