Франківський патріотичний розпродаж зібрав понад 7 тисяч гривень для бійців АТО


Цієї неділі в Івано-Франківську провели патріотичний ярмарок та благодійний концерт вуличних музикантів «Art 4 Army», де всі виручені кошти обіцяють витратити на допомогу українській армії.

Мешканці міста мали можливість підтримати військо, придбавши якусь дрібничку  - кружку, книжку, коралі, жовто-синій прапорець, бант чи те, що припаде до душі. Частину з цих речей напередодні до виконкому принесли містяни, щоб хоч таким чином підтримати армію. Решту - зібрали організатори. Ціна за лот була символічна - від 20 до 150 гривень. Та незважаючи на таку ціну, організаторам вдалось зібрати 7 тисяч 457 гривень.

Про це у Facebook повідомила голова Івано-Франківського молодіжного міськвиконкому Ірина Рабарська.

"Ще одну хорошу справу зроблено! Щиро дякуємо усім, хто сьогодні прийняв активну участь у першому Франківському патріотичному розпродажі, який був провединий на підтримку наших хлопців, які зараз знаходяться на Сході та захищають Україну! Дякую усім хто допоміг організувати розпродаж, хто прийшов сьогодні до нас та приніс щось продати чи купити! Дякуємо хлопцям, які створювали чудовий музичний супровід та прийняли участь у акції " Art 4 Army"! Дякуємо усім за підтримку наших героїв! Завдяки нашим спільним зусиллям нам вдалось зібрати суму розміром 7 457 грн.! Всі кошти були передані ініціативній групі "Свій за свого" для закупівлі необхідних речей хлопцям! Слава Україні!, - йдеться у повідомленні.