Франківців кличуть на загальноміську толоку


У нас є традиція - щороку, впереддень Великодня, ми робимо генеральне прибирання у наших домівках і у нашому спільному домі - місті Івано-Франківську, усій Івано-Франківській міській територіальній громаді.

І цього року, попри війну, попри усі негаразди, спричинені нею, у Франківську планують зробити те саме. Про це повідомив заступник міського голови Mykhailo Smushak.

"Ми гуртом вийдемо прибрати наші двори, наші села, наші парки та сквери, береги та дамби наших річок, прилеглі території підприємств, установ та організацій, де ми працюємо. Вийдемо з доброї волі, кожен зі своїм реманентом і спільно зробимо те, що ми хочемо для себе! Бо Івано-Франківськ - це наше місто! Бо ми - Українці! 9 квітня, 9 година, субота - наша генеральна толока! Просимо організовуватись зі своїми сусідами, своїми колективами, своїми родинами, можна й самостійно! Головне - з хорошим настроєм і бажанням зробити щось гарне! І ми обов‘язково це зробимо! Україна переможе! Великдень буде! Слава Україні!",- каже Смушак.

Генеральна толока відбудеться 9 квітня о 9 ранку.

"Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!