Франківців запрошують на всеміську Хресну Дорогу в режимі онлайн


В цьому році Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ відновлює свою давню традицію – проведення всеміської молитви Хресної Дороги.

Після річної перерви у зв’язку з поширенням пандемії коронавірусу, Хресна Дорога відбудеться 18 квітня о 15.00 виключно в онлайн-режимі.

Головним наміром молитви стане прохання до Господа про подолання пандемії COVID-19 та за здоров’я всіх хворих і медичних працівників. 

Відчуваючи пастирську відповідальність за Божий Народ, 18 квітня, о 15.00 відбудеться Хресна Дорога в онлайн-режимі. В цьому році жертвуємо Хресну Дорогу за припинення війни в Україні, подолання пандемії коронавірусу та згадуємо 75-ту річницю трагічних подій псевдособору.

Вже не один рік доброю традицією в часі Великого посту була молитовна хода вулицями нашого міста, ведена Хресним переможним знаменням. Щороку Хресна Дорога вулицями Івано-Франківська збирала щораз більше охочих спільно помолитися до Господа у своїх наміреннях.

Цьогоріч всі охочі зможуть єднатися у молитві у сімейному колі з власних домівок. Очолить молитву Архієпископ і Митрополит Владика Володимир Війтишин.

Додамо, що в цьому році головним наміром Хресної Дороги стане прохання до Господа за припинення війни, видужання хворих та підтримку медиків.

Оскільки ми живемо в період суцільних криз – війни, пандемії, паводків, тематика буде присвячена тому, щоб люди подивилися направо і наліво, помітили свого ближнього та були готові прийти на допомогу один одному.

Хресна Дорога транслюватиметься в ефірі ТРК "РАІ", ОТБ "Галичина" та телерадіокомпанії "ВЕЖА", а також на інтернет-ресурсах Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ:

Youtube - https://www.youtube.com/channel/UCnjHh9SQNRLGG9nwJQ9lteA

Facebook - https://www.facebook.com/ugccif 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!