Фронтмен гурту "ТіК" очолив Вінницьку обласну філармонію


У четвер, 22 серпня, музикант та культурний діяч Віктор Бронюк очолив Вінницьку обласну філармонію імені Миколи Леонтовича.

Про це повідомила пресслужба Вінницької обласної ради, пише УП.

Голова обласної ради В'ячеслав Соколовий вже представив нового керівника закладу. Він наголосив, що Віктор Бронюк має великий творчий досвід. Також голова побажав колективу й новому керівнику закладу спільних творчих здобутків та успіхів.

"Він має творчий і адміністративний досвід у сфері культури, знає, як зсередини працює колектив. Співак, лідер гурту "ТіК". А ще – волонтер", – наголосив Соколовий.

Бронюк мав досвід роботи і в державних інституціях – він працював у департаменті сім'ї та молоді, а згодом у департаменті культури Вінницької міської ради.

"Маю досвід, розуміння, бажання і бачення. Опираючись на ваш досвід і ваш професіоналізм, я думаю, що разом у нас попереду багато цікавої, плідної та творчої роботи. Хочеться, об'єднавши всі зусилля, досягнути гарної мети", – поділився Бронюк.

В коментарі Суспільне Вінниця Бронюк додав, що кадрові зміни у філармонії поки не відбуватимуться. Сталий колектив відпрацював вже 88 сезонів, тому артист планує вивчити внутрішні механізми. Також він не планує припиняти свою музичну та волонтрську діяльність.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!