Галицька громада отримала обладнання для виготовлення посвідчень водія


Сьогодні, 13 травня, у рамках проєкту «Посилення стійкості громад в Івано-Франківській області», що реалізується ПРООН в Україні за фінансової підтримки уряду Великої Британії, наданої через посольство уряду Великої Британії в Україні, та у партнерстві з обласною військовою адміністрацією, Галицька територіальна громада отримала обладнання для виготовлення водійських посвідчень та електронної черги для центру надання адміністративних послуг.

"Всі ініціативи, які підтримали ПРООН в Україні, впроваджуються у напрямку забезпечення рівних можливостей, підвищення якості та доступності надання адміністративних послуг мешканцям територіальних громад Прикарпаття», - наголосила представниця ПРООН в області.

«Завдяки тісній взаємодії через впровадження програм та проектів з ПРООН в області ми можемо розвивати цифрові, інклюзивні, доступні державні послуги для громад, а також допомогати внутрішньо переміщеним особам. Тому дякуємо за надану технічну підтримку, зокрема Галицькій ТГ, що працюють за напрямами: реформа сфери надання адміністративних послуг і оптимізація порядків їх надання та цифровізація процесів державного управління», – сказав начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації облдержадміністрації Ігор Фіняк.

Варто зазначити, що у Галицькій тергромаді зареєстровано 3012 внутрішньо переміщених осіб та оформлено через ЦНАП 411 заяв на фінансову допомогу від держави. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!