Голос франківського Майдану Ростислав Микитюк передумав балотуватися в нардепи


Незмінний ведучий Івано-Франківського Майдану Ростислав Микитюк не буде балотуватися в народні депутати по 83 мажоритарному окрузі, як заявляв про це раніше.

Про це він розповів кореспонденту "Фіртки".

"Подумавши, що моє ім'я та прізвище є нічиїм проектом, як говорять зараз в Івано-Франківську, що я чийсь проект щоб забрати голоси в патріотично настроєних франківчан, які хочуть іти до Верховної ради... Я завжди заявляв, що я є проектом свого батька. Я закликаю всіх патріотично настроєних кандидатів до Верхвоної ради об'єднатися навколо одного, найдостойнішого кандидата", - говорить Ростислав Микитюк.

За його словами, ще однією причиною, чому відмовився йти до Верховної ради є небажання входити до складу Парламенту, в якому зараз знаходяться депутати від Партії регіонів та комуністи.

"Я не хочу зраджувати принципам Майдану, за які загинула Небесна сотня. Зараз я зосереджуся на роботі на новій посаді. Буду підвищувати рівень молодіної політики області та рівень патріотичного виховання молоді", - наголошує Ростислав Микитюк.

"Я бачу себе депутатом, але в оновленій, патріотичній Раді", - підсумув Микитюк.

Нагадаємо, обраний по цьому округу нардеп Олександр Сич зайняв посаду віце-прем’єр міністра та склав депутатські повноваження. Довибори до ВР в окрузі №83 відбудуться 25 травня, одночасно із виборами президенти.