Головна ялинка країни. Як волонтер встановив святкове дерево біля Бахмута (ВІДЕО)


Світлину із прикрашеною ялинкою, що встановлена за шість кілометрів від Бахмута, опублікували 4 грудня Сухопутні війська ЗСУ.

Військові назвали її "головною ялинкою країни". Встановив ялинку волонтер із міста Часів Яр Євген Ткачов. Каже, знайшов ялинку на горищі та вирішив встановити її, аби підняти настрій бійцям, пише Суспільне.

Ялинку — кадр із якою опублікували 4 грудня на сторінці Сухопутних військ ЗСУ, Євген Ткачов встановив на трасі Часів-Яр - Бахмут понад тиждень тому.

"Це реально було зроблено для простих військових, які їдуть в сторону Бахмута та Кліщіївки по цій закритій дорозі. Якось так, щоб підняти їм настрій, щоб вони побачили, що вони не одні, і за що вони воюють", — розказав Суспільному Донбас Євген Ткачов.

"Я робив це реально для тих військових, які проїжджають повз. Бо це найбільш обстрілювана дорога, тому я не сподівався, що хтось там із журналістів чи начальства це побачить".

Ялинку та іграшки Євген взяв вдома у сина.

"Ідея прийшла буквально за декілька хвилин. Поїхав, знайшов ялинку, знайшов іграшки, звечора підготував усе. Швиденько встановили і так же швиденько втекли. Тобто ніякого пафосу, ніякого креативу, 5 хвилин — і тікати".

Євген Ткачов додав, що знає ще декілька "веселеньких" місць, де можна було б встановити такі непафосні ялинки, проте афішувати це наміру не має.

 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!