ГПУ «відзначає» 100 днів неявки Ляшка на допит


Генеральна прокуратура України звертається до народного депутата Олега Ляшка з настійливою пропозицією знайти у своєму графіку час для спілкування зі слідчим.

Сьогодні 100-й день неявки парламентаря до прокуратури у справі щодо пропонування депутатам фракції «Радикальної партії» хабара за неголосування за зняття депутатської недоторканості із Сергія Клюєва.

Про це повідомили у прес-службі ГПУ, передає Укріформ

Процедура допиту займе набагато менше часу, ніж той час, який був проведений Олегом Ляшком на закордонному відпочинку, про що стало відомо з повідомлень у засобах масової інформації, зауважують в Генпрокуратурі.

"Після закордонного вояжу народному депутату варто згадати не тільки про свої права на відпочинок, але і про обов’язки, які покладені на нього присягою народного депутата України, а саме суворе дотримання Законів України, які передбачають своєчасне прибуття за викликом до слідчого, надання правдивих показів під час досудового розслідування".

Також у прес-службі ГПУ нагадали, що ігнорування викликів слідчого Олегом Ляшком унеможливлює висунення додаткових обвинувачень Сергію Клюєву