Granny, let's do it! У Франківську запустили безкоштовні курси англійської для літніх людей


В Івано-Франківську на базі освітньо-культурного простору Гончаренко центр відкрили новий набір на безкоштовний курс англійської мови для людей літнього віку.

Студенти віком від 55 років зможуть опанувати мову «з нуля» завдяки спеціально розробленій програмі навчання. Ознайомчу зустріч курсу проведуть 30 липня.

За словами організаторів, курси англійської мови користуються дедалі більшою популярністю серед відвідувачів простору, тож команда вирішила відкрити набір на ще одну групу. 

«У літньому віці люди потребують дещо іншого, спрощеного та більш повільного темпу навчання. А тому вивчати іноземну мову за однією партою з «онуками» для них доволі складно. Ми помітили це під час роботи і вирішили запустити окремий напрям, розробивши нову програму. Вона не менш ефективна, але точно більш комфортна для літніх людей. Саме цей курс англійської мови найбільш популярний серед відвідувачів — а  тому ми відкрили новий масштабний набір», — ділиться керівниця центру.

Студенти курсу зможуть опанувати мову «з нуля» та позбутися «страху» комунікації з носіями мови.

«Навчання на курсі передбачає більш повільний темп та багато розмовної практики. Ми розпочнемо опанування мови з фундаменту — базового рівня, що включає найпростіші слова, конструкції та теми. Це дозволить майбутнім випускникам курсу відповідати на найбільш поширені запитання англійською, розповідати про себе та ставити зустрічні питання», — додають організатори.

Безкоштовний освітній курс для людей старшого віку стартує в кінц липня та триватиме протягом трьох місяців. Долучитися до нього запрошують франківців та франківок віком від 55 років.

Ознайомча зустріч курсу відбудеться у вівторок, 30 липня о 12:45 за адресою вул. Незалежності, 113 (Гончаренко центр Івано-Франківськ). Для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням. Заняття проводитимуть щовівторка та щочетверга з 12:45 до 13:45.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!