Гурт ВВ разом з сином Олега Скрипки презентували пісню, присвячену Пласту


12 квітня на День Українського Скаута гурт "Воплі Водоплясова" та Устим Скрипка представили спільний сингл під назвою "МИ РОСТЕМ". Ця пісня української молоді присвячена діяльності пластунів.

Про це у мережі повідомив лідер гурту Олег Скрипка.

За його словами, роботу можна назвати родинною справою, тому що всі діти Олега приймають участь в пластунській діяльності. В основі цього рок - гімну пластунам лежить класичний старовинний текст, якому вже близько 100 років, видатного українського автора Богдана Нижанківського.

Керманич ВВ створив свою музику та аранжування, зіграно та записано музикантами ВВ, спів - Устим Скрипка, режисура кліпу - дружина Олега Наталя Скрипка. Саме мамі Устима належить ідея створення та реалізації цього проєкт.

«Ми ростем» — життєстверджуючий рок-гімн «Пласту», національної організації скаутів України, що вже понад 100 років займається культурним та патріотичним вихованням дітей. В наші часи, коли нищівно діє медійна пропаганда, а інформаційне середовище спотворює дитячі уявлення про навколишній світ, такі організації, як «Пласт», та загалом виховання майбутніх поколінь набувають особливого значення. І тут ми можемо спостерігати діяльність пластунів, а також спадкоємність поколінь — дуже рідкісне явище в українському шоу-бізнесі. Олег Скрипка скромно грає на гітарі, поступаючись місцем харизматичному синові.

У кліпі приймають участь курінь імені Ореста Субтельного та всі діти Олега. Архівні кадри - Ivanko Dovhanyk. А знімав кліп іменитий оператор Сергій Михальчук.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!