Івано-Франківськ вперше відсвяткує Міжнародний день танцю


Цього року представники всіх танцювальних шкіл Івано-Франківська вирішили незвичайно відсвяткувати Міжнародний день танцю. Таким чином танцівники і хореографи вирішили популяризувати танцювальний спорт у місті і спільними зусиллями вивести Івано-Франківськ на зовсім новий танцювальний рівень.

Як зазначає одна з організаторів Наталя Литвин, яка представляє танцювальний стиль Lindy Hop, вони хочуть донести до людей, що танцювати може кожен не залежно від віку.

«Адже танець, в  першу чергу,  це ліки. Коли мені сумно чи у мене поганий настрій, я танцюю» - каже Литвин.

За словами організаторів, було дуже важко об’єднати танцівників різних стилів і за такий короткий час вивчити складну хореографію для спільного танцю, та все ж завдяки клопіткій роботі це вдалося.

Танцювальне свято розпочнеться завтра, 29 квітня о 16 год. на Вічевому майдані, інформує Бліц-Інфо. У програмі будуть представлені  індивідуальні виступи шкіл (сучасна, бальна хореографія, народні танці), спільний танець всіх хореографічних шкіл міста , який виконають близько 200 танцюристів, танцювальні майстер-класи від організаторів та просто веселі танці під музику.

Тож організатори запрошують іванофранківців завтра не тільки прийти і подивитись на це танцювальне дійство, а й самим приєднатись до розваг.