Івано-Франківська благодійна організація "Дім Сірка" просить Анушкевичуса про допомогу


Івано-Франківська обласна благодійна організація «Дім Сірка» минулого року виграла програму Ідея-Х від «Нескафе» та отримали на організацію притулку для тварин 100 тисяч гривень.

Того ж року міська рада виділила ділянку для притулку, однак пізніше рішенням сесії міськради її забрали, повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».

За словами голови благодійної організації Наталії Когут, наразі кошти отримані від виграного проекту, витратили на всі необхідні речі. Зокрема вольєри, будки інші необхідні речі. Однак розміститись з цим не мають де.

Наразі «Дому Сірка» пропонують освоїтись на території притулку у Павлівці. Проте керівники проти.

«Там земля інфікована – тобто ми як завеземо туди тварин, то будемо мати трупів. Тварини там не приживуться», - зауважує пані Наталя.

Тому благодійна організація «Дому Сірка» звертається до міського голови Віктора Анушкевичуса, щоб створити міський притулок на території села Микитинці.

«Ми маємо все - ми не маємо лише куди заїхати, щоб облаштуватись. Нам на початку квітня треба буде відзвітувати про зроблене. Зробити фото звіт та зняти ролик. Мине маємо де. Від міського голови просимо лише, щоб територію охороняли та платили зарплату людям, які будуть наглядати – все інше наші зобов’язання», - резюмує Наталія Когут.