Івано-Франківська ОДА віддасть 10 мільйонів учаснику без досвіду бюджетних постачань


Нещодавно зареєстрований підприємець Владислав Вельмисєв продасть ноутбуків на 9,97 млн грн для департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Як пише видання "Наші гроші. Львів", це бюджетне замовлення – перше для підприємця. Щоб підтвердити свій аналогічний досвід та виграти в тендері, Владислав Вельмисєв подав договір про продаж комп’ютерів на 91,5 тис. грн приватному підприємству «Лінійні системи». Фірма зареєстрована в Івано-Франківській області та спеціалізується на програмному забезпеченні.

Сам ж Владислав Вельмисєв вперше зареєструвався підприємцем у вересні 2019 року. Тоді основним і єдиним видом його діяльності були електромонтажні роботи. В кінці того ж року він припинив підприємництво. А поновився івано-франківський постачальник в травні цього року, і тепер спеціалізується, зокрема, на торгівлі комп’ютерами та дотичною технікою.

При цьому переможець не вперше бере участь в тендерах, зокрема і від департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністрації. Восени 2019 року він змагався у закупівлі спецавтомобілів з очікуваною вартістю 9,3 млн грн від цього департаменту, однак безуспішно.

Вже в цьому році він встиг взяти участь в двох тендерах з очікуваною вартістю по 500 тис. грн на закупівлю техніки для ліцеїв Яремчанської міської ради на Івано-Франківщині. І у двох випадках йому не вдалося підписати договору.

На поточних переможних торгах єдиним конкурентом Владислава Вельмисєва був підприємець Михайло Заячківський. Під час аукціону учасники не змагалися між собою, але ціна Вельмисєва була на 29 тис. грн дешевшою. Підприємці вперше разом зустрічаються на торгах.

Про товар

Згідно з угодою, Івано-Франківська облдержадміністрація до кінця цього року отримає 160 персональних комп’ютерів-моноблоків PrimePC з клавіатурою та мишею по 23,5 тис. грн, тобто загалом – за 3,7 млн грн.

Ще 3,5 млн грн віддадуть за 200 персональних комп’ютерів MSI PRO зі системним блоком Artline «Business», клавіатурою та мишею. Один такий комплект обійдеться в 17,5 тис. грн.

А 2,7 млн грн коштуватимуть дев’ять комплектів комп’ютерів для класу вивчення іноземної мови. До одного такого набору вартістю 300 тис. грн входять персональні комп’ютери, спеціальне програмне забезпечення, wi-fi роутер та колонки.

Ціни на товари збігаються з ринковими.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!