«Івано-Франківськгаз Збут» з 1 травня запускає нові тарифи на газ для населення


З 25 квітня клієнти ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» отримають можливість вибрати тариф, за яким сплачуватимуть за газ з 1 травня 2021 року – «Твій газ Річний» або «Твій газ Рівномірний платіж», «Твій газ Місячний» та «Твій газ На зиму». Тарифи діятимуть на постійній основі, а споживач зможе самостійно обрати найбільш зручний для себе, проаналізувавши інформацію про нові комерційні пропозиції.

«Наразі наші клієнти матимуть можливість обрати між тарифом «Твій газ Річний», «Твій газ Рівномірний платіж» та "Твій газ Місячний". Перший тариф буде вигідним для споживачів, котрі використовують газ лише для приготування їжі. В такому випадку обсяги споживання палива влітку та взимку приблизно однакові. А от мешканцям, котрі енергоресурс використовують ще й для обігріву помешкання, слід звернути увагу на «Рівномірний платіж» - тариф, який за рахунок розбиття річного обсягу споживання на рівні частини дозволяє зменшити фінансове навантаження на сімейний бюджет у пікові місяці споживання газу» , - розповідає директор ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» Юрій Пилипів.

Тариф «Твій газ Річний» (Базова пропозиція постачальника)

Початок дії – з 01.05.2021

Термін дії – 01.05.2021 – 30.04.2022

Дозволить клієнтам ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» не хвилюватися через динаміку цін, а 12 місяців споживати газ за фіксованою ціною.

Переваги тарифу для споживача:

Ціна газу протягом року може змінитися лише у бік зменшення.

Не потрібно збирати документи і підписувати новий договір.

Передавати показники лічильника і сплачувати за газ потрібно як і раніше.

«Це тариф для наших клієнтів, котрі цінують стабільність і прагнуть вберегтися від зростання ціни в холодні місяці. Яка б погода не була за вікном та що б не діялось на європейських біржах в Європі - ціна природного газу для них не зросте впродовж року», - розповідає керівник підприємства Юрій Пилипів.

Тариф «Твій газ Рівномірний платіж»

Підключення – з 01.05.2021 до 31.08.2021

Термін дії – до 30.04.2022 

Тариф дозволяє розподілити фінансове навантаження на родинний бюджет рівномірно протягом року. Річний обсяг споживання домогосподарства множиться на фіксовану ціну, яка буде вигідніша, ніж у тарифі «Твій газ Річний». Споживач щомісяця сплачує рівні частини від свого річного обсягу, залежно від кількості місяців, що залишилися до дати завершення дії тарифу. 

Переваги тарифу для споживача:

Ціна газу протягом дії тарифу не змінюється. Вона є привабливішою, ніж у тарифі «ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ».

Однаковий щомісячний платіж впродовж дії тарифу.

Немає надмірного навантаження на сімейний бюджет в опалювальний період.

«Фактично чим раніше споживач перейде на даний тариф, тим менший буде його щомісячний платіж . До речі, за цим тарифом взимку клієнт може сплачувати менше, ніж реально споживає», - підсумовує Юрій Пилипів.

Для переходу на «ТВІЙ ГАЗ - РІВНИЙ ПЛАТІЖ» потрібно подати нову Заяву-приєднання постачальнику або зафіксувати свою згоду на зміну умов через Особистий кабінет споживача, вебсайт постачальника, кол-центр, мобільний додаток.

Тариф «Твій газ Місячний»

Початок дії – з 01.05.2021

Термін дії - необмежений

Комерційна пропозиція передбачає, що ціна газу у межах тарифу буде ринковою та оприлюднюватиметься на сайті щомісяця за п’ять днів до початку періоду постачання.

Переваги тарифу для споживача:

Ціна на газ є ринковою і встановлюється щомісяця.

Є можливість зекономити, якщо газ подешевшає.

Передавати показники лічильника і сплачувати за газ потрібно як і раніше.

Дана пропозиція спрямована на клієнтів, які в тренді ринкових тенденцій та вважають, що їх знання дозволяють оперативно реагувати на сезонні зміни на ринку газу. 

Тариф «Твій газ На зиму» (раніше – Акція «ТВОЯ ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНІСТЬ»)

Початок дії – незабаром, слідкуйте за повідомленнями на офіційному сайті

Підключення - з 01.06.2021 до 01.10.2021

Термін дії – опалювальний сезон 2021-2022 (01.10.2021 – 30.04.2022)

Тепер саме так називатиметься добре знайома нашим клієнтам акція «ТВОЯ ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНІСТЬ». Вона дозволила заощадити побутовим споживачам газу 5,667 млн грн під час опалювального сезону 2020/21. «Івано-Франківськгаз Збут» знову запропонує споживачам створити особистий запас енергоресурсу на опалювальний сезон. У клієнта буде нагода закупити газ заздалегідь за літніми цінами і споживати його впродовж опалювального сезону. Детальні умови – очікуйте незабаром.

 Переваги тарифу для споживача:

Споживач самостійно визначає обсяг, який хоче придбати наперед.

Паливо купується за низькою літньою ціною.

Сплатити за газ можна буде у розстрочку.

«Ми врахували прохання наших клієнтів та додали можливість придбати газ наперед у розстрочку. Раніше відсутність такої можливості стримувала багатьох споживачів від участі в акції. Тепер акція стала доступнішою для ще більшої кількості споживачів», – каже Юрій Пилипів.

Ціна газу у рамках річних тарифів від ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» стане відома не пізніше 25 квітня – тобто, за 5 днів до початку періоду постачання. Її компанія опублікує на своєму вебсайті у розділі «Вартість природного газу». Клієнти, котрі не подадуть заявки на обрання певного тарифу, автоматично, на вимогу Уряду та НКРЕКП, з 1 травня будуть переведені на тариф «ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ».

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!