Івано-Франківські правоохоронці досі шукають вбивцю 23-річного хлопця


Прикарпатські правоохоронці вже кілька тижнів розшукують вбивцю 23-річного юнака.

Як повідомлялось раніше, 1 липня мешканці одного із івано-франківських гуртожитків знайшли в під’їзді тіло молодого хлопця, понівечене ножем. Люди зразу ж викликали міліцію.

Мертвим виявився 23-річний житель цього ж гуртожитку. За розповідями друзів, напередодні юнак повертався додому пізно ввечері на таксі.

Правоохоронці припускають, що біля під’їзду хлопця зупинили невідомі, між ними виникла сутичка.  Юнак почав тікати додому, але в під’їзді його наздогнали та завдали два удари в спину. Один з них і виявився смертельним. Вбивці не забрали цінних речей - мобільний телефон, документи та гроші залишились на місці.

Правоохоронці одразу ж розпочали кримінальне провадження за статтею навмисне вбивство з хуліганських мотивів. Якщо вбивцю знайдуть – йому «світить» від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Як повідомив кореспонденту «Бліц-Інфо» начальник УМВС в Івано-Франківській області Олег Сало, наразі вбивцю не знайдено.

«За три тижні було опитано величезну кількість можливих свідків, розглянуто різні мотиви вбивства. Зараз у нас опрацьовуються кілька версій щодо підозрюваних. Майже щодня мені доповідають про нові деталі та факти. Більше сказати не можу – таємниця слідства», - зауважив Олег Сало.

Хлопець був єдиною дитиною в сім’ї, працював відео-монтажником одного з місцевих каналів та навчався на аспірантурі Академії наук України.