Івано-франківські правоохоронці вже пів року шукають вбивцю 23-річного хлопця


Ще в липні мешканці сімейного гуртожитку на вулиці Дорошенка, що в Івано-Франківську знайшли в під’їзді тіло молодого хлопця, понівечене ножем. Ним виявився 23-річний житель цього ж гуртожитку. За словами друзів, напередодні юнак повертався додому пізно ввечері на таксі.

Як тоді припустили правоохоронці, біля під’їзду хлопця зупинили невідомі, між ними виникла сутичка.  Юнак почав тікати додому, але в під’їзді його наздогнали та завдали два удари в спину. Один з них і виявився смертельним.  Тоді правоохоронці не змогли виявити вбивцю по «гарячих слідах».

Не знайшли його й досі. Як зауважив у розмові з кореспондентом «Бліц-Інфо» начальник УМВС в Івано-Франківській області Василь Фелик, на сьогодні дане вбивство залишається нерозкритим.

«Було опитано величезну кількість можливих свідків, розглянуто різні мотиви вбивства. Зараз у нас опрацьовуються кілька версій щодо підозрюваних. Майже щодня мені доповідають про нові деталі та факти. Крім того, в нас є серйозна оперативна інформація, яка заслуговує на увагу. Але висвітлювати її я не можу – таємниця слідства. Але переконаний, що за найкоротший період часу цей злочин буде розкрито», - запевнив очільник прикарпатської міліції. 

Хлопець був єдиною дитиною в сім’ї, працював відеорежисером одного з місцевих каналів та навчався в аспірантурі Академії наук України.