В Івано-Франківську презентували фільм “Мати Апостолів”


Уклін матерям, діти котрих загинули, захищаючи Україну. Військова кінодрама «Мати Апостолів» розповідає історію Софії Кулик. Жінка дізнається про те, що літак її сина збито. Невідомо чи живий він, чи потрапив у полон. Відтак, вона вирушає на його пошуки.

Заради спасіння сина, Софія проходить крізь небезпечні випробування, ворожу ненависть та погрози. Така подорож перетворює головну героїню на велику Матір. Вона здатна своєю материнською любов’ю врятувати не тільки сина, а й його побратимів. А також душі ворогів, пише ВЕЖА.

Трагедію війни у кінострічці показують також через історію матері. У фільмі висвітлюється несумісність понять жінка та війна. Адже перша дарує життя, а війна забирає його.

Софію Кулик зіграла українська артистка Наталія Половинка. Розповідає, для неї зйомки були психологічно важкі, тому стали власним фронтом.

Аби створити якісний фільм та відтворити атмосферу бойових дій, творча команда консультувалася з ветеранами АТО, Міністерством оборони та переселенцями зі Сходу. Творці пояснюють, стрічка орієнтована не лише на українського глядача, а й на інші країни, які теж зазнали воєнного лихоліття.

Переглянути кінороботу на широких екранах можна буде на початку грудня.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!