Івано-Франківський міський суд покарав чергового наркоторгівця


Івано-Франківським міським судом завершено розгляд та винесено вирок у кримінальній справі 35-річного мешканця обласного центру Прикарпаття, якого обвинувачували у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті наркотичного засобу, а також незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті наркотичного засобу повторно.

Перед Івано-Франківським міським судом постав раніше судимий мешканець Івано-Франківська інвалід ІІІ групи, 1978 року народження.

Під час з’ясування обставин справи Судом було встановлено, що підсудний за невстановлених обставин придбав таблетки “SUBUTEX”, які містять наркотичну сировину та обіг яких в Україні заборонено.

Далі підсудний почав продавати дані таблетки наркозалежним особам в районі вулиці Івана Павла ІІ.

Враховуючи всі обставини справи (а саме, що чоловік скоїв злочин повторно та те, що він має тяжкі захворювання і є інвалідом ІІІ групи), Івано-Франківський міський суд визнав винним івано-франківця у вчиненні злочинів передбачених ч.1 ст.307, ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк один рік і шість місяців з конфіскацією всього належного йому майна.