Калуш перший в Україні затвердив Політику розвитку малого та середнього бізнесу


Політика розвитку малого та середнього бізнесу в Калуській громаді на 2024-2030 роки – затверджена на сьогоднішньому пленарному засіданні сесії Калуської міської ради.

Стратегія показує шлях розвитку громади, а Політика, як документ, показує в який спосіб цей розвиток буде здійснюватися, каже міський голова Андрій Найда.

"У Політиці розвитку малого та середнього підприємництва передбачено 7 інструментів, при використанні яких, ми досягнемо поставлених цілей стратегії швидше та якісніше, витрачаючи менше ресурсів. Зможемо використовувати увесь потенціал більш ефективно! Зокрема, претендувати на участь у державних, транскордонних програмах. У часі, коли Україна, попри все, вперто рухається до Євроінтеграції, надважливо мати такий документ. Адже вся Європа працює за принципом сталого врядування. Розробивши та затвердивши Політику розвитку малого та середнього бізнесу, ми стали на крок ближче до впровадження Європейських практик. Відповідно, коли Україна ввійде в склад Євросоюзу – Калуська громада уже буде готова до участі у всіх програмах Євросоюзу",- каже мер.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!