KALUSH про наркотики, alyona alyona та TikTok Поплавського


Нові герої проекту «Зе Інтерв'юер» – впізнавані та гучні учасники української реп-сцени з унікальним флоу. Це KALUSH, артисти лейблу ENKO, який заснували alyona alyona та продюсер Іван Клименко.

«Зе Інтерв'юер» поговорив з хлопцями про вживання наркотиків, смерть українського репу, Tik Tok Поплавського, натхнення для музики, тайм-менеджмент, життя у провінції та багато іншого.

Як гурт помітив продюсер alyona alyona? Як фронтмен KALUSH Олег Псюк вперше спробував наркотики? Чи правда «Грибы» були референсом до створення KALUSH? Чим заробляв Олег Псюк до реперства, і чи працює зараз? Чи має репер бути начитаним? Як KALUSH реагує на критику?

09:57 Олег Псюк продавав і вживав наркотики? Чи варто пробувати все у житті?
Бувало, що пробував, і не тільки канабіс, багато що, і було багато всякої «грязі». Та зараз я чистий повністю, «спригнув» з усього, і можу точно сказати: якщо б не збився, то точно ти б не цікавився мною, не брав зараз інтерв’ю, і, можливо, я б взагалі не читав реп.
А в творчості, щоб щось написати… Ну нє, воно не допомагає, особливо на довгострокову перспективу. Знаєш, якщо ти один раз там «пихнеш» – і раптом тобі прийшла якась там хороша ідея. Але щоб у довгостроковій перспективі – воно вбиває тебе, забирає твій час. А що найбільше – забирає енергію, ентузіазм і запал, і бажання продовжувати. Тому це точно треба кидати.
Я зараз повний абстинент, навіть не бухаю! Чистий десь 2 роки, а деякі речі довше.
 
18:10 «Пальоні» біти: як KALUSH пише пісні?
Є кілька варіантів. Напевно, найпопулярніший – я просто заходжу на YouTube, беру «пальоний» біт, слухаю, надихаюся і відразу починаю валити. Маю готовий трек, та ми стикаємось з проблемою, шо його не можна випустити, бо «пальоний» біт – неприкольно. Відповідно, потім шукаємо «бітмаря», який може «перебити» в тому ж самому bpm (темпі – ред.), у тій же тональності, зберегти настрій, атмосферу треку і його вайб. І щоб не було «пальоно», шо ти його «перебив». Задача не найпростіша.
Біти різні. Може бути, хтось, у кого 1 підписник, а може бути Post Malone Tybe Beat. 
Я взагалі не сприймаю написання олівцем, у мене дуже поганий почерк, гірше нікуди. Точно. Вмикаю біт у навушниках, відкриваю нотатки в телефоні і просто пишу.
 
37:42 Чому Олег завжди в рожевому капелюху?
Історія така. Це не планувалося спеціально. Ми знімали кліп «Не маринуй», купили на секонді цю шапку, і вона мені так сподобалася, що я подумав, що буду зніматись далі в ній. І якось воно переросло в образ – зараз навіть не впізнають, якщо я її зніму. Ну, і мені зручно. Подобається, як це виглядає.
А ці панами не так просто вичепити: я шукав у неті, і їх або немає в наявності, або вже взагалі. Саме ellese. В мене була вона одна, і була вже дуже затаскана. А потім з’явилася ця, друга, новенька. 
Одного разу я побачив в інстаграмі, у відмічених сторіз, дівчину в моїй панамі! Виявилося, що вона спеціально сиділа, шуршала, де її купити, знайшла, купила і типу така задоволена, знялася. Я їй написав: «Привіт, продай мені панаму», вона каже: «Братан, ти шо, гониш? Я спеціально її купила, довго шукала, щоб ходити в такій панамі, а тепер ти її хочеш просто тупо купити?» Так, я дуже злий чоловік.
 
42:33 Як Олег Псюк вперше спробував наркотики?
«Я все контролюю» – це завжди було притаманно мені. А цікавість. Ну, це просто завжди було, як норма. Коли ти в компанії з 30 людей і знаєш, що всі юзають, то розумієш, що «мабуть, в цьому нічого поганого». Ти бачиш, що всі живі, здорові, веселі. Так і виходить. Я просто відчуваю, як оточення надзвичайно сильно впливає на людину. Я читав дуже багато книжок з психології, і там говорять те ж саме. Навіть якщо людина знає, що її оточення дуже сильно впливає, це оточення все одно дуже сильно впливає. Та я, звичайно, не виню оточення. Бо індивід має сам відсікати, шо він робить. 
Коли я почав «спригувати», просто почав морозитись від усіх. Сидів удома й ні до кого не виходив. Робота – дім…

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!