KALUSH та Jerry Heil презентували спільну ліричну пісню


“Ми як хвилі…” - гурт KALUSH та співачка Jerry Heil презентують новий ліричний трек.

Це історія про споріднені душі, які загубили один одного в рутині. Через символи і образи команда візуалізує текст пісні. Це відео про надію, символізм та справжні людські почуття.

Псючий Син про “Хвилі”: “Пам'ятаю як я писав минулої зими в горах свій текст, йшов сам пізнім вечером дивлячись на красиві краєвиди і почав куплет зі слів «а мама каже пізно гуляти буде холодно».. а потім в наступну осінь прийшлось на зйомці кліпу плавати в Київському холодному морі)) думки матеріальні. Приємного перегляду, цей кліп вартий уваги!”

Завжди круто знімати в атмосферних локацій і робити історія в Карпатах під час хурделиці, в пустелі під час піщаної бурі або в воді під час шторму. На зйомках “Хвиль” всі обставини зійшлися найкращим чином для того, щоб історія вийшла чесною та емоційною.

Поки ми знімали, це була боротьба лютого холоду і того, як гаряче було від процесу! Нам потрібно було відзняти кіношну мудову картинку за півдня, причому через погоду деякі сцени вигадувалися прямо на майданчику!

Найстрашніше було за Олега, якому мало того, що довелося плавати в холоднючій воді на серф дошці, то ще й  під час зйомок хвилями дошку з Олегом занесло під моторний човен! І ми нічого не могли вдіяти - просто дивилися, як він вибирається.” - ділиться емоціями від зйомок Jerry Heil.

Режисером відео став Сергій Чеботаренко, який нещодавно отримав дві нагороди – найкращий фільм та найкращий режисер – на американському фестивалі Flathead Lake International Cinemafest (FLIC) за спортивну драму "Пульс":

Одна із найкращих моїх робіт за останній час в мюзік відео. Тут зійшлися всі зірки:  погода, локація, акторські навички Олега і Яни, їх відданість своїй справі та відчайдушне бажання зробити від себе все можливе. Впевнений, що ця відео-робота підкорить багато сердець

“Хвилі” - метафорична робота. Так і в житті. Хвилі кидають людей часом кого куди. Важливо не забувати про вдячність за те, що ви були разом з людиною — просто пам’ятайте риси її лиця.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!