Керівництво Франківської Федерації Футболу відвідало Рожнятівщину


Скоро стартує футбольний сезон в області. Команди повним ходом готуються до старту, проводять треніровки, грають товариські матчі.

Рожнятівський район цього року буде представляти  КРОНО-Карпати та ФК "Перегінське". На 27  квітня заплановано старт в області. Сьогодні Перегінське відвідало керівництво ІОФФ  Клим Т.П. - голова федерації та перший заступник Сікора В.В а також секретар Волосянко О. До Перегінська  вони прибули, щоб  подивитися як  йде технічна підготовка до сезону цієї команди, яка вперше стартує на такому  рівні.

Також вони відвідали стадіон "Чечва" у Нижньому Струтині де ФК"Перегінське" планує зіграти  перші свої матчі, допоки вся інфраструктура  не буде готова, щоб приймати матчі на власному стадіоні. Також  очільники обласного футболу зустрілися з президентом команди Мошурою Р.Б.  а також з селишним головою  Люклян І.Б. яка запропонувала  проект  нової роздягальні, яку  розпочато будівництво  цього тижня і  за шість неділь за словами п.Ірини  має бути здано в експлуатацію. Тобто   можна припустити  що команда також зможе відразу стартувати  на своєму  стадіоні. Хороші слова було сказано обласним керівництвом в бік  президета,за розвиток і сприяння футболу в селищі.

Тарас Петрович наголосив що попередні відвідини селища  ним були в далеких 90 х роках коли місцева  команда Лімниця виступала в чемпіонаті  України (КФК) і побажав в свою чергу щоб і ФК"Перегінське" добилося  таких успіхів як  їхні земляки в минулому. Також на  зустрічі  був колишній гравець тієї команди  воротар Федірко Зеновій ,який  також  підтримав ту думку  що  ФК"Перегінське" з цим складом який є в наявності сміло може виступати в чемпіонаті області.Майбутнє є в  цієї команди. Це можна сказати після того як  відвідали  треніровочний процес молодіжного складу тренером якого є  Гребінський Ігор. З а його словами в команді тренується  більше 40  юнаків. Є з кого вибирати, пише Спорт. іф.