Халаменда залишається у критичному стані: Він досі в реанімації Рівненської міської лікарні


Франківський кримінальний елемент Ігор Халаменда, більш відомий як бандит Бура, досі перебуває у важкому стані після нещодавнього ДТП. Кілька днів тому його у критичному стані доставили до реанімації найближчої районної лікарні, а звідти доправили у центральну міську лікарню Рівного.

За попередніми даними, Бура не врахував швидкості руху та на крутому повороті врізався у відбійник, кілька разів перевернувся і злетів з дороги.

Видання “РадіоТрек” через кілька днів опублікувало інформацію про стан потерпілого.
“Стан середній – важкий, але стабільний. Операційного втручання не проводили, але ні до Києва, ні до Івано-Франківська його не забирають. Лікарі борються за його життя”, – повідомило видання “РадіоТрек”.
Найімовірніше, як показує історія Бури, він перебував під дією важких наркотиків. Станом на сьогодні інформація про результати цього обстеження – відсутня.

Нагадаємо, в середу, 29 липня, в селі Птича на трасі «Київ-Чоп» у ДТП постраждав 50-річний Ігор Халаменда, водій автомобіля «Mercedes-Benz G 500». Після ДТП Ігоря Халаменду відправили спочатку до Дубнівськоїрайлікарні, а звідти у центральну міську лікарню.

Ця була не перша аварія Халаменда. У 2012 році він здійснив смертельну автопригоду, перебуваючи «під кайфом». Померла жінка, а ще троє – отримали травми. Бура втік з місця злочину та переховувався від правосуддя, але був знайдений правоохоронними органами. Його утримували під вартою. Суд визнав екс-депутата Партії Регіонів винним і спочатку присудив йому 3 роки позбавлення волі. Проте згодом суддя Тисменицького районного суду винесла завідомо неправомірне рішення – виправдувальний вирок. Його чомусь звільнили і призначили іспитовий строк на 2 роки.

У 2016 році втікав на своїй автівці від патрульних поліцейських в Івано-Франківську. Тоді він сам зізнався, що їхав зі швидкістю 170 км/год. Після затримання його повезли до наркодиспансеру. Лікарі засвідчили, що Ігор Халаменда перебував під дією кокаїну. Сам чоловік пояснює це тим, що вживав лікарські засоби.

У 2017 році кримінальний авторитет Бура брав участь у розбірках, які закінчились стріляниною в центрі Франківська, де знаходиться «PasageGartenberg».

У 2007 році, коли він був депутатом міськради, його обстріляли на тому ж броньованому "Мерседесі". Згодом він заліковував свої поранення у Ізраїлі.

Наприкінці 2000-х років кримінальний елемент Бура захопив понад 3 гектари державної землі у селі Рибне, поруч з Івано-Франківськом. В лютому 2020 року суд розглянув позов першого заступника прокурора області та зобов’язав Халаменду повернути державний ліс у власність лісгоспу.

Під час Революції Гідності Халаменда активно підтримував Антимайдан. Вербував так званих тітушок, організовував погрози та побиття активістів Євромайдану. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!