Хода та реконструкція бою: Як в Івано-Франківську відзначатимуть День героїв


До відзначення Дня героїв в Івано-Франківську проведуть ряд заходів.

Про це у вівторок, 18 травня, на щотижневій оперативній нараді у міського голови розповів начальник відділу внутрішньої політики Ігор Кінаш, інформує Бліц-Інфо.

За словами Кінаша, у неділю, 23 травня о 13 годині з міського парку до Меморіального скверу відбудеться марш слави Української Повстанської Армії. В ході братимуть участь реконструктори та техніка, яку вони привезуть з собою до Івано-Франківська.

"Громадськість ми запрошуємо на 14:00 у Меморіальний сквер, де відбудеться панахида. Після того о 14:30 відбудеться уже хода з громадськістю у напрямку до парку Шевченка через Незалежності, Вічевий майдан. О 16:00 у парку розпочнеться реконструкція бою підрозділу УПА проти НКВС, під час якої буде використовуватись стрілецька зброя та автоматична - гармата і ніші військові одиниці",- розповів начальник відділу внутрішньої політики.

Для франківців, які гулятимуть містом, о 16:00 вулицею Незалежності пройде хода кількох духовних оркестрів з області. З 16:30 до 18:00 вони будуть дарувати свято духової музики на площі Ринок.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!