Хотів купити, а натомість викрав. Поліцейські затримали велозлодія з Тернопільщини


Прикарпатські поліцейські спільно з тернопільськими правоохоронцями викрили підозрюваного у крадіжці велосипеда.

Фігурант мав намір купити у потерпілого двоколісник, а натомість викрав його. Розшукали велозлодія в сусідній області оперативні співробітники поліції Івано-Франківщини за співпраці з тернопільськими поліцейськими. За вчинену крадіжку підозрюваному загрожує максимальне покарання до 8 років ув’язнення. 

Днями до Івано-Франківського районного управління поліції звернувся 25-річний місцевий мешканець. Заявник повідомив, що на одному з інтернет-сайтів виставив оголошення про продаж велосипеда. Невдовзі до нього зателефонував «потенційний» покупець, який нібито мав намір придбати двоколісник. Під час зустрічі псевдопокупець, під приводом того, що начебто хотів випробувати велосипед на справність, викрав його.

Правоохоронці провели комплекс першочергових поліцейських заходів, за результатами яких розшукали велозлодія на Тернопільщині. Йдеться про 22-річного мешканця Полтавської області. Поліцейські вилучили викрадений велосипед, його буде повернуто заявнику.

За цим фактом слідчим підрозділом під процесуальним керівництвом окружної прокуратури Івано-Франківська здійснюється досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. За скоєне підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!