Килимменом із Kalush Orchestra виявився танцюрист і блогер з Прикарпаття


В образі Килиммена на пісенний конкурс Євробачення-2022 їздив фіналіст шоу "Танцюють всі" та блогер з Прикарпаття Влад Курочка, який також відомий під псевдонімом Ципа.

Однак варто пояснити, що справжній Килиммен не зміг поїхати в Італію через те, що захищає Україну в лавах територіальної оборони Києва.

Його наступник, майстер брейкдансу Влад Курочка не приховує, що взяв участь в шоу. На його сторінці в Instgaram пише, що цьогоріч він став одним з переможців Євробачення-2022, пише OBOZREVATEL

23-річний майстер володіння своїм тілом народився в Коломиї Івано-Франківської області. Каже, колись над його прізвищем сміялися, однак усе змінив один шалений успіх в 2017 році.

Ципа взяв участь в Євробаченні-2022

Тоді Влад Курочка вперше з'явився перед широкою аудиторією в 9 сезоні танцювального шоу "Танцюють всі". Після тернистого шляху до суперфіналу, йому не вистачило зовсім трохи, щоб посісти 1 місце. Однак вміння учасника оцінили на "срібло".

Після такого досвіду танцюрист продовжив вдосконалювати свою майстерність та давати уроки талановитим дітям, які також хотіли навчитися азам бі-бойських рухів.

Артист отримав "срібло" в "Танцюють всі"

В 2018 році він став переможцем змагання De La Foame La Faima в місті Брашов, Румунія, а повернувшись в Україну почав захоплюватися блогінгом.

Курочка став переможцем змагання De La Foame La Faima

Зараз на сторінку прикарпатця підписані понад 30 тисяч людей, а сам він полюбляє публікувати кадри в складних танцювальних позах та стильних вбраннях.

Влад Курочка любить публікувати фото зі складними танцювальними позами

На сцені Євробачення-2022 Влад Курочка виступив в образі Килиммена, оскільки справжній танцюрист не зміг поїхати в Італію через службу в теробороні. Особливістю сценічного костюму стало вбрання, що своїм візерунком нагадує орнамент килима.

Особливістю сценічного костюму став орнамент килима на вбранні

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!