Кличко до реваншу з Ф'юрі готовий


Легендарний український боксер Володимир Кличко не втрачає дарма часу. Як він готується до повторного бою з британцем Тайсоном Ф'юрі - можна побачити в мережі.

Сьогодні на особистій сторінці в Facebook спортсмен опублікував кілька знімків, на яких він підтримує фізичну форму. Також, він написав коротеньке звернення до своїх шанувальників стосовно його реваншу з британцем Тайсоном Ф'юрі, передає Znaj.ua.

"Багато хто з вас запитують - реванш з Ф'юрі знаходиться в процесі організації. Я буду тримати вас в курсі про дату і час бою. Тим часом, я роблю деякі вправи, щоб тримати себе в формі", - написав Кличко-молодший.

Нещодавно Володимир Кличко заявив, що не думає про участь в Олімпійських Іграх в Ріо-де-Жанейро, до яких допустять і боксерів-професіоналів, оскільки повністю сфокусований на матчі-реванші з британцем Тайсоном Ф'юрі.

"Я завжди говорив, що мені хотілося б ще раз взяти участь в Олімпійських іграх, але зараз я сфокусований лише на матчі-реванші з Ф'юрі", - сказав Кличко.

Нагадаємо, виконавчий директор промоутерської компанії братів Кличків K2 Promotions Том Леффлер заявив, що бій-реванш між чемпіоном світу за версіями WBA, WBO і IBO в суперважкій вазі британцем Тайсоном Ф'юрі і колишнім володарем цих поясів українцем Володимиром Кличком відбудеться в період з травня по липень включно. Місце бою уточнюється.