Франківець пів години чекав на тролейбус, аби кинути в нього каменем


18 червня 2020 року умисними діями пасажира було розбито лобове скло тролейбуса № 178, який працював на маршруті №4.

Дотримуючись вимог постанови КМУ № 392, водій тролейбуса повідомив про кількість вільних місць у транспортному засобі, який рухався в с. Угринів та с. Ямниця. Чоловік, якому не вистачило місця, озброївшись каменями, дочекався тролейбус у зворотньому напрямку та кілька разів кинув камінням у лобове скло. Про це повідомляють на сторінці КП "Електроавтотранс" ІФ.

Водій тролейбуса отримав незначну різану рану руки. Пасажири не постраждали. На місце події була викликана поліція. Зловмисника затримано.

"Звертаємо увагу пасажирів на неухильне дотримання карантинних обмежень під час перевезень у громадському транспорті. Сподіваємось, що це відео дає вичерпну відповідь на неодноразові запитання "Чому посадка і висадка здійснюється через передні двері?" Ми категорично не згодні з рішенням, коли відповідальність за порушення карантинних обмежень лежить на водіях або керівництву підприємств-перевізників, а не на пасажирах. P.S. Дата та час на відео не налаштовані та не відповідають дійсності",- йдеться в дописі.

Як все відбувалось дивіться у відео.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!