Кращі теплообмінники для котлів Беретта


В Україні є цілі населені пункти, де опалення організоване по принципу індивідуального. І у великих містах домовласники все більше схиляються до відмови від централізованої системи. Зручність, вигідність, незалежність від комунальних служб — те, що найбільше приваблює у автономній опалювальній системі.

Обираючи бренд обладнання, варто віддати перевагу європейському виробнику. Beretta — авторитетний бренд італійського походження, що належить великому і старому концерну RIELLO S. p. A., заснованому у 1922 році. Беретта випускає настінні газові котли, конденсаційні апарати і проточні колонки. Нашим громадянам добре відомі лінійки:

CIAO;

CITY;

EXCLUSIVE;

BOILER;

MINUTE GREEN;

CITY GREEN;

EXCLUSIVE GREEN;

EXCLUSIVE BOILER GREEN;

AQUA;

IDRABAGNO;

IDRABAGNO ESI.

Щоб водонагрівальне та опалювальне обладнання працювало як годинник, треба вчасно проводити техобслуговування. Оскільки теплообмінник Беретта — основна частина газового котла, треба знати місця продажу найякісніших деталей в Україні. Підказка: зайдіть в Піраміду 24, і ви обов’язково знайдете підходящій теплообмінник для котла Beretta.

Актуальна пропозиція ринку

У фірми Beretta продукція завжди сучасна, компактна та стильна. Газові агрегати призначаються або тільки для опалення, або для обігріву і гарячого водопостачання одночасно (2-контурні котли). Моделі бувають з відкритою або закритою камерою згоряння, і кожна доповнюється теплообмінником Беретта індивідуальної конструкції й форми (може бути один пристрій теплообміну або два).

Відмінності теплообмінників для котла Beretta полягають у наступному:

бувають первинні (монотермічні), вторинні (пластинчасті) і бітермічні (суміщені) теплообмінники;

конструктивно відрізняються первинні пристрої довжиною і кількістю секцій змійовика;

патрубки розміщуються з однієї або з обох сторін;

відстань між осями патрубків може бути різною;

з'єднання виконується під різьбу або кліпсу;

від кількості пластин залежить потужність і загальна площа теплообміну.

Теплообменник битермический Beretta CIAO 24 CAI-CSI

У каталозі Піраміди 24 представлені поширені і рідкісні теплообмінники Беретта для котлів різних років випуску. Наприклад, 20005544, 10029880, R10023661, 20052580, 17B1901000, 17B1901400 та багато інших — загалом майже 30 варіацій. І модельний ряд постійно оновлюється. Вартість продукції добре вписується в бюджет української сім’ї: теплообмінники коштують від 900 до 6200 гривень.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!