Кредит під заставу нерухомості - чи є ризики? Де оформити позику максимально вигідно?


Раптова нестача грошей - це те, з чим стикалася майже кожна людина, і варіантів вирішення цієї проблеми існує декілька. Якщо сума потрібна невелика, можна попросити в борг у близьких або скористатися кредитною карткою. Для тих випадків, коли 5 000 – 10 000 грн не вирішують проблему, є кредит.

Останні роки великою популярністю в Україні користується кредит під заставу нерухомості, що відрізняється більш вигідними умовами для позичальника. Чи варто оформлювати заставний кредит і де його краще брати?

У чому ідея застави нерухомості?

     Кредит під заставу нерухомості – простий варіант співпраці з фінустановою, який відрізняється від класичного банківського кредитування лише наявністю застави. Щоб отримати позику, можна закласти квартиру, будинок, комерційне приміщення або іншу нерухомість, яка буде гарантією вашої платоспроможності. При цьому схема оформлення заставної позики у приватні фінансовій компанії значно простіша, ніж у банківській установі. У чому саме плюси для позичальника?

• Більшість кредитів під заставу видають приватні фінансові підприємства, не прив'язані до суворого регламенту;

• На 90% менше документів для оформлення;

• Нижча відсоткова ставка – у середньому на 0,5-0,8% на місяць;

• Швидка процедура видачі грошей;

• У ряді випадків кошти видають готівкою, у тому числі в іноземній валюті.

Ризики заставного кредитування

     Коли позичальнику пропонують взяти кредит під заставу нерухомості, він насамперед замислюється про ризики, та задається питаннями:

• Чи можуть у мене забрати нерухомість?

• Які підводні камені чекають на мене в договорах?

• Що буде з квартирою, якщо я прострочу платіж?

• Що гарантує безпеку угоди?

      Ніхто не хоче потрапити на компанію-одноденку, і це цілком зрозуміло. Насправді кредит довіри до приватних фінансових компаній за останні кілька років помітно зріс. Якщо Ви оформлюєте кредит під заставу нерухомості за участю нотаріуса, підписуєте офіційні договори, то не варто переживати, головне – уважно вивчіть всю інформацію у поданих документах. Для цього можна навіть запросити свого юриста. На сучасному етапі, приватні кредитори зацікавлені у взаємовигідному співробітництві, тому створюють більше лояльних умов для клієнта.

Немає опису.

Вигідний кредит під заставу нерухомості – критерії вибору компанії

     Бажаєте оформити кредит під заставу нерухомості у приватній фінансовій компанії? Зверніть увагу на такі критерії:

1. Скільки років кредитор на ринку?

2. Основні параметри договору - процентна ставка, термін кредитування, можливий розмір позики, додаткові витрати;

3. Чи готові у Вас усі документи, потрібні кредитору?

4. Відгуки про компанію (у Google maps, на сайтах відгуків, у соцмережах).

     Взяти вигідний кредит під заставу нерухомості в Україні Ви можете, наприклад, «UniGroup». Ця компанія вже понад 10 років успішно працює на ринку заставного кредитування, та зарекомендувала себе як надійний партнер у вирішенні фінансових питань практично будь-якого рівня. Вже сьогодні в “UniGroup” можна отримати до 50 000 000 грн. готівкою під 1,5% всього за пару годин, деталі співпраці доступні на офіційному сайті.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!