"Кримський срачник": блогер розповів про проблеми на окупованому півострові


Кримський блогер і прихильник анексії Криму Олександр Горний розповів про проблеми на півострові.

Він розповів, що в розпал сезону Крим зустрічає російського туриста високими цінами і поганим сервісом. Про це Горний написав в блозі на "Ехо Москви", пише Газета.ua.

"Що нам готує нинішній туристичний сезон? Однозначно зростання цін на все. Місцеві торгаші побачивши табуни материкових росіян, що мчать на кримські курорти, вирішили заробити, та так, що багато туристів в наступному році однозначно не поїдуть, якщо відкриють Туреччину і Європу. Кримський срачник з запахом шаурми і чебуреків, лайном, що зливається в море – запам'ятається багатьом", – наголосив він.

Блогер також розповів, що влада Ялти задумалися про те, щоб зробити громадські муніципальні туалети безкоштовними. За його словами, ця тема дуже актуальна для Ялти, яка вже зараз починає тріщати від туристів, а це значить, що "загадять всі кущі і кути".

Водночас Горний зазначив, що поки при владі знаходяться окупанти, то український півострів і далі буде "перетворюватися в гадючник, забудований шалманами".

"Подивіться на Феодосію. Місто і феодосійський район, куди входить Коктебель просто знищили за останній час. Нинішній сітіманагер рідкісний олень. Все це розуміють, включаючи Аксьонова (Сергій Аксьонов, "глава" Криму – Ред.), але ситуація зависла. Чому? Відповідь проста – по качену і по капусті", – додав він.

Горний також розповів, що за останній місяць ціна на пальне в Криму зросла до 53-54 рублів (понад 20 грн) за літр 95-го бензину.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!