Ліга Чемпіонів дарує справжні сенсації


Цей тиждень подарував багато цікавих матчів у розіграші Ліги Чемпіонів УЄФА. Команди знаходяться на фінішній прямій групового етапу, а тому кожне очко зараз на вагу золота. В деяких квартетах все вже вирішено, а в інших всі колективи можуть пройти далі. Для вболівальників це ідеальний момент насолодитися цікавими та захопливими матчами між найкращими командами Європи.

Перегляд зустрічей можна легко поєднати з заробітком. Для цього варто лише завітати на сайт ггбет та зробити ставку.

Дивись найкращі матчі, вболівай та перемагай, заробляючи при цьому непогані призи.

Одним з найбільш очікуваних матчів була зустріч Мілану та ПСЖ. Команда з Франції була чітким фаворитом з огляду на останні результати обох колективів. Початок лише підтвердив загальні очікування вболівальників. Вже на 9 хвилині захисник ПСЖ Мілан Шкриняр відкрив рахунок на табло. Здавалося, що далі французи доведуть матч до перемоги без зайвих зусиль. Проте вже через декілька хвилин італійці несподівано зрівняли рахунок. Голом відзначився Рафаел Леау. Після цього гра трішки вирівнялася, не дивлячись на те, що ПСЖ більше контролював м'яч. Обидві команди періодично створювали небезпечні моменти. На самому початку другого тайму Олів'є Жиру вивів Мілан вперед, замкнувши головою подачу Тео Ернандеса. Після цього команди обмінювались небезпечними ударами та розіграшами, проте рахунок на табло так і не змінився. ПСЖ хоч і контролював м'яч у два рази більше за суперника, проте реалізувати цю перевагу не вдалося.

Донецький Шахтар здобув очікувану перемогу

Іншою, не менш важливою сенсацією для українських вболівальників, стала перемога донецького Шахтаря у матчі проти Барселони. У зустрічі першого кола українська команда нав'язала непогану боротьбу, проте мінімально поступилася більш іменитому супернику. В цьому ж матчі гірники повністю перевершили суперника у першому таймі, маючи перевагу за небезпечними моментами. Так, на 40 хвилині голом відзначився Данило Сікан, який по справжньому вражає своєю грою в цьому розіграші Ліги Чемпіонів. У другому таймі каталонці також не спромоглись створити небезпечних моментів, завдавши лише один удар в площину воріт. Більш того, гірники відзначились ще одним забитим м'ячем, який скасували через офсайд. Після цього Шахтар набрав 6 очок та зберігає математичні шанси на потрапляння до плей-оф турніру.

Не варто забувати про цікавий матч між Боруссією Дортмунд та Ньюкаслом. Обидві команди ведуть боротьбу за перепустку до плейофу турніру. У першій зустрічі між цими командами тріумфували німці, а тому вболівальники очікували на реванш. Проте Боруссія змогла вдруге здобути перемогу, чим посилила свої позиції у групі. Німці повністю перевершили своїх суперників та тріумфували з рахунком 2-0. У першому таймі відзначився Ніклас Фуллькруг з передачі Марселя Забітцера. А вже у другому таймі Юліан Брандт закріпив перевагу над суперником, реалізувавши передачу Каріма Адеємі.

В інших матчах без несподіванок. Манчестер Сіті впевнено здолав Янг Бойз з рахунком 3-0. Ерлінг Голанд відзначився дублем. Атлетіко Мадрид переміг шотландський Селтік з рахунком 6-0. Дублі на рахунку Альваро Морати та Антуана Грізманна. З рахунком 2-0 на користь Порту закінчилась зустріч з Антверпеном. Ред Булл Лейпциг здолав Црвену Звезду 2-1. Лаціо завдяки влучному влучанню Чіро Іммобіле здолав Феєнорд 1-0.

Матчі цих груп є найцікавішими, адже в усіх з них шанси на перші два місця зберігаються в більшості команд. У колективів залишилось два тури, щоб здобути важливі очки.

 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!