Луценко закликав українців через Майдан стримувати "фашистські загони кровосісь" і здобувати європейське майбутнє


Юрій Луценко заявляє, що цього тижня у Києві на Майдані має бути найбільша кількість людей.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

"Зараз у Києві вирішується не доля абсурдних янучарських законів про шоломи або маски. Зараз вирішується в столиці, чи буде у нас вільна Україна", - заявив політик.

"Янукович розуміє тільки мову сили. Лідери опозиції зможуть домогтися вимог Майдану лише в тому разі, якщо і в понеділок, і у вівторок, і в середу в центрі української столиці будуть знаходитися сотні тисяч людей. Тоді політики будуть лише виконавцями вашої волі перезавантаження країни", - додав він.

"Тоді у Януковича вони вимагатимуть радикальних змін, а не візьмуть участь в заміні Азарова на Арбузова", - зазначив Луценко.

"Тому в ці дні на Майдані має бути максимальна кількість громадян", - підкреслив він.

Екс-міністр закликав усіх виходити на Майдан. "Чоловіки, цілуйте дружин і дітей - і на Майдан! І не просто їдьте. Приїжджайте на авто, бусах, тракторах і вантажівках. Це допоможе тримати кровосісь і їх фашистські загони в облозі без зайвих жертв з боку мирних демонстрантів", - закликав Луценко.

"Студентство, відкладайте книги і комп'ютери - і на Майдан! Про ці дні, в які ви отримаєте європейське майбутнє, ви з гордістю будете розповідати своїм дітям", - заявив він. "Підприємці, це революція середнього класу проти гангстерів. Допомагайте Майдану всім, чим можете. Їжа, ліки, техніка, особиста участь - все допоможе боротьбі за право бути успішним без сплати в ненажерливий "сімейний" общак", - сказав Луценко.

"Депутати, проголошуйте ПР і КПУ поза законом і починайте працювати як український Парламент. Суспільство чекає від вас нового тимчасового уряду, дати дострокових виборів за новим законом з новим ЦВК", - додав він. "Українці, саме зараз, саме в Києві вирішується доля нашої нації", - підкреслив політик. "Вибір простий - або історична реконструкція совкового барака, або прорив в Європу. Час випробовує нас, нашу віру, нашу гідність, нашу силу духа. Всі на Майдан", - підсумував Луценко.


Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/politics/_lucenko-zaklikav-ukrajinciv-cherez-majdan-strimuvati-fashistski-zagoni-krovosis-/537133">Gazeta.ua</a>