Луганщина за добу пережила важкі обстріли. Є поранені та руйнування


У Луганській області минула доба (21.08) пройшла у посиленій вогневій агресії з боку бойовиків. Обстрілювали м. Попасну, Золоте-4, с. Валуйське та околиці с. Троїцьке.

Близько з 23.35 до 00.45 із самохідних артилерійських установок обстріляли село Валуйське Станично-Луганського району. У результаті пошкоджені два будинки №13 та №14 на вул. Молодіжній. Перебитий газопровід – 224 абонента без газу, і високовольтна лінії електропередачі – 500 осіб без світла. На даний момент ведуться відновлювальні роботи, інформує прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації 

Попасну вночі обстрілювали цілих 3 години (з 19.00 до 22.00) із САУ та мінометів. Дві вулиці залишилися без газу та світла. Один зі снарядів впав біля міськвиконкому та посік його уламками. Постраждалих не має.

В результаті обстрілу околиць села Троїцького було поранено бійця ЗСУ. 

 У м. Золотому-4 вчора по обіді був сильний мінометний обстріл у результаті якого були попадання у два будинки вул. Павліка Морозова, в які вже влучали раніше. Також був поранений чоловік, якого було доставлено до лікарні. Зафіксовано пряме попадання у трансформатор. На даний момент місто без світла. 

«Ці житлові будинки були нещодавно відремонтовані за кошти районного бюджету після останнього обстрілу бойовиків. Терористи скоріш за все били заздалегідь по пристріляним позиціям.  І так практично кожен день вони стріляють – ми відновлюємо. І нема ні кінця, ні краю тому насильству та руйнуванням, які приніс на Луганщину «руській мір», – відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.