Луганщину знову обстрілювали з важкого озброєння. Один будинок згорів та сім пошкоджено


У Луганській області продовжується ескалація конфлікту з боку незаконних збройних формувань.

По Станиці вели вогонь з 21:15 до 2:15 ночі з калібру 122-мм та із САУ. У результаті обстрілів згорів будинок по вул. Ленінська, у якому проживала бабуся, ще в одному на вул. Лермонтова сталося займання. Також зафіксовано пошкодження покрівлі у кафе в центрі селища, інформує прес-служба військово-цивільної адміністрації.

З важкого озброєння обстріляли с. Валуйське Станично-Луганського району – знищено покрівлю у 6 будинках на вул. Толстого та Шевченка. Майже повністю розбитий важкими снарядами газопровід біля залізничної станції Вільхова – 506 абонентів залишилися без газу. Ведуться ремонтні роботи.

З 122-мм артилерії обстріляли також с. Кримське. На щастя, обійшлося без жертв і руйнувань.

«Терористи продовжують використовувати заборонене Мінськими домовленостями озброєння в Луганській області. Я з ранку розмовляв з газовиками, вони були шоковані пошкодженням газопроводу в Станично-Луганському районі. За їх словами, такі пошкодження вони бачили вперше. Бойовики почали «точковий обстріл» області, інтенсивно обстрілюючи вночі то один прифронтовий район, то інший», – відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.