Луганські терористи бояться, що Яценюк заселить на Донбас 250 тисяч "бандерівців"


"Контррозвідка" самопроголошеної Луганської народної республіки заявляє, що має інформацію про начебто плани переселення на Донбас жителів Західної України.

"Відділом контррозвідки армії Луганської народної республіки отримана секретна інформація з достовірного джерела в уряді Яценюка. Український кабмін за безпосередньої участі американських фахівців підготував секретну програму, яка почне реалізовуватися вже в листопаді цього року", - розповів представник контррозвідки ЛНР, передає "РИА-Новости".

Він пояснив, що суть програми полягає в тому, щоб "організувати поетапне переселення 250 тисяч жителів Західної України, насамперед з сіл і невеликих селищ, на південний схід. Насамперед, у Донецьку, Луганську та Миколаївську області".

Програма передбачає передачу у власність переселенцям квартир, приватних будинків та земельних ділянок "знищених і вигнаних з цих областей ополченців і членів їх сімей".

"Передбачена фінансова підтримка у розмірі 25 тисяч гривень на одну сім'ю переселенців", - розповів представник контррозвідки.

espreso.tv