Львівська залізниця просить пасажирів приміських поїздів контролювати роботу провідників


Служба приміських пасажирських перевезень Львівської магістралі під час останніх перевірок виявила низку порушень посадових інструкцій серед провідників.

Основні недоліки – проїзд безквиткових пасажирів, надлишки чи недостатня кількість грошей у касі. Відтак, керівництво залізниці звертається до пасажирів із проханням під час оплати вимагати у провідників проїзні документи як підтвердження свого права на проїзд.

Зі свого боку магістраль постійно проводить роз’яснювальну роботу із працівниками щодо недопущення провозу безквиткових пасажирів чи інших фінансових порушень у поїздах. Якщо виявляють грубі порушення – із провідниками розривають контракт. До прикладу, внаслідок перевірок регіональних потягів, які відбулись 17 липня та 3 серпня, чотирьох провідників звільнили та ще 3 оголосили догану.

Шановні пасажири, пам’ятайте! Під час подорожей вимагайте у провідника свій квиток. Він – гарантія вашої безпеки та офіційний документ, який підтверджує ваше право на проїзд. Через недобросовісних провідників, які кладуть гроші собі у кишеню, падає рівень рентабельності перевезень, що може призвести до відміни курсування поїздів.