Маленьким франківчанам влаштують свято в «Бастіоні»


Першого червня Україна відзначатиме «Міжнародний день захисту дітей». У зв’язку з цим для маленьких містян влаштують свято з клоунами, майстер-класами та іншими розвагами.

«Ми плануємо влаштувати велике сімейне свято, - розповідає в розмові з кореспондентом «Бліц-Інфо» організатор заходу Валентина Печарська. – Проведемо різноманітні майстер-класи для діток, будуть аніматори і конкурси. Діти-підлітки будуть навчати всіх охочих танцювати хіп-хоп, сучасні та бальні танці. Програма має бути дуже насиченою. Ми об'єднали багато небайдужих жителів міста, щоб влаштувати діткам масштабнее свято».

Попри згадані розваги проходитиме хенд-мейд ярмарок. Як наголошує організатор, кожна майстриня виділить своїх товарів на суму 100 гривень. Ці кошти, а також кошти, зібрані з майстер-класів, будуть перераховані для закупівлі дитячих ліжок для онкохворих малюків. Перша частина такого заходу пройшла минулої суботи в «Бастіоні» в рамках «Дня вуличної музики». Як зазначає Валентина Печарська, щоразу в таких акціях приймає участь близько 20 майстринь. Обов'язковою умовою проведення таких заходів є збір коштів на благодійність.