Машина є, бракує грошей: У Франківську терміново збирають 16 тисяч євро на швидку для фронту


Як ви гадаєте, від чого залежить виживання пораненого на полі бою? Від швидкості. Саме так. Від того, як швидко прийдуть побратими на порятунок. Від того, як швидко вдасться стабілізувати поранену людину, спинити кровотечу, надати першу домедичну допомогу.

А далі — найголовніше: максимально швидко, безпечно і не травматично доставити пораненого до найближчого госпіталю, де вже надаватимуть кваліфіковану медичну допомогу професіонали з необхідним обладнанням, медикаментами, компонентами крові тощо.

А для цього потрібна “Швидка”! Спеціально обладнана та в доброму технічному стані. Відповідний автомобіль вже знайшли за кордономи волонтери франківської організації "Громадська ініціатива Галичини". На заваді негайної покупки лише одне - гроші.

"Нам треба швидко-прешвидко зібрати 16 000 єврів, що в гривневому еквіваленті орієнтовно — 650 000 грн, аби купити, доукомплектувати та доставити на передову таку необхідну машину швидкої допомоги! Ми ж не маємо права казати, куди саме він поїде. Тому скажемо лиш те, що можемо. Автомобіль поїде рятувати життя туди, де зараз дуже гаряче. Наближаємо перемогу малими, але регулярними та впевненими кроками!", - закликає до збору активістка Людмила Лінник. 

Пожертвувати на "швидку" можна на банку Моно: https://send.monobank.ua/jar/9r29bGRHh5 . За добу на банку вже кинули близько 19 тисяч гривень. 

Картка Моно: 5375411200522543

Карта Приватбанку: 5363542308919464

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!