Медики пояснили, як швидко позбутися "зимових" кілограмів


Фізична активність людей істотно знижується в холодну пору року.

Нестача фізичної активності - одна з причин швидкого накопичення зайвих кілограмів взимку. З приходом весни багато хто намагається позбутися «зимового» жиру, пише lenta.ua.

Для цього існує простий спосіб без виснажливих тренувань і жорстоких обмежень

Досить просто частіше виходити на вулицю. Звичайні прогулянки допоможуть позбутися зайвої ваги. Для прискорення процесу іноді потрібно ходити швидко. «Швидкість повинна бути від 5 до 7 кілометрів на годину. Йти найкраще в гірку від 20 хвилин до години », - вважають медики.

За словами фахівців, в цьому випадку м'язи отримують більше навантаження. Крім того, прискорюється обмін речовин, і людина втрачає зайві кілограми. Ходьба як фізична активність ідеальна для всіх вікових груп і не має негативних побічних ефектів. Навпаки, це один з кращих способів зберегти здоров'я і життєвий тонус, повідомляє Healthline.

Вибираючи місце для прогулянки, варто надати перевагу місцям, де менше вихлопних газів, інакше, скинувши зайві кілограми, людина отримає проблеми з органами дихання та серцево-судинною системою. Найкраще робити це за містом. Якщо ж такої можливості немає, то тоді варто вдатися до послуг тренажерних залів і фітнес-центрів.

Також потрібно надягати «правильне» взуття. Краще за все гуляти в кросівках.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!