Мер колумбійського міста «здав» свого сина, бо той порушив карантин. Його за це похвалили


Мер невеликого міста Хуан де Акоста на півночі Колумбії Карлос Гіґінс Вілануева повідомив поліції про те, що його син порушив карантин, введений у країні через коронавірус — організував вечірку після настання комендантської години. Жителі міста похвалили його за цей вчинок.

Про це сам Вілануела повідомив у Twitter. Там він виклав фото, де разом із сином, племінником і чоловіком, якого він назвав «хорошим другом», прийшов до поліцейського відділку. У ньому він попросив поліціянтів «розібратися з порушниками закону так, як вони вважають за потрібне», пише Суспільне.

Зазначається, що син мера Хуана де Акости разом із його племінником святкували День батька вечіркою — понад те, там продавали алкоголь, хоча в країні ввели загальнонаціональну тимчасову заборону на це.

«У мене є ще молодші сини, і він (старший син — ред.) міг би заразити їх вірусом, якби підхопив його. Я хотів задати приклад, аби решта жителів міста теж поважали правила», — додав Вілануева.

Дії мера місцеві жителі похвалили. Вони сказали, що він утілив у життя приказку «порядок починається з дому». Порушників карантину, до речі, засудили до громадських робіт.

Область Атлантіко, де розташоване містечко Хуан де Акоста, є однією з найбільш постраждалих від коронавірусу. Загалом у 50-мільйонній Колумбії підтвердили понад 95 тисяч випадків COVID-19, зокрема понад 3,3 тисячі людей померли.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!