Мешканка Снятинської громади відсвяткувала 100-літній ювілей


Сьогодні cвій 100–річний ювілей святкує Харук Ганна Харлампіївна, жителька с. Устя Снятинської громади.

Кожен такий ювілей є гордістю нашої громади, у кожного з них своя історія, свої секрети довголіття. Ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості. І сьогодні, у 100-літній ювілей, поважна іменинниця зустрічає своїх гостей у вишитій сорочці в будинку, прикрашеному запашними весняними квітами та вишиванками.

З нагоди поважної дати до ювілярки завітали працівники міської ради Оксана Ніцович, начальник відділу загальної, організаційної, інформаційної роботи та комунікації з громадськістю Снятинської міської ради та Ярослав Факас, староста Старостинського округу №6. Від імені міського голови Анатолія Шумка та всієї громади вони привітали Ганну Харлампіївну з днем народження та побажали їй міцного здоров’я та родинного затишку.

«Від щирого серця вітаємо Вас з таким поважним Днем народження, з 100-річним ювілеєм! Ми вклоняємося Вашій життєвій мудрості та багатому досвіду. Бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, родинного затишку і, саме головне, мирного неба та спокою», – побажали гості ювілярці.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!