Ми воюємо не кількісно, а насамперед, технологічно — командир Івано-Франківської тероборони


Командир 102 окремої бригади Сил ТРО ЗСУ полковник Володимир Логвіненко наголосив, що вони воюють не кількісно, а насамперед, технологічно.

Ефективно використовуючи БПЛА, воїни використовують в десятки разів менше снарядів, ніж ворог і завдають йому відчутних втрат, пише Military Media Center.

"Основне правило, запроваджене в нашій бригаді – ми чуємо своїх солдат, а вони слухають нас. І коли я приходжу в бліндаж, ми говоримо про ті речі, які їх турбують. І дослухаємося та виконуємо обіцянки. Так виникає довіра. Солдати бачать, що про них пам’ятають та дбають, і коли виникне необхідність, вони будуть мотивовані та готові виконати найскладнішу задачу. Бо довіряють командуванню.

Історія нас точно не забуде. Прізвища багатьох солдатів нашої бригади будуть вписані в підручники історії. І ми переможемо. Тому що люди, які пізнали смак волі, в неволі жити не будуть. Вони можуть загинути, але на життя в неволі не погодяться вже ніколи. І доля дала нам шанс відчути, що таке Незалежність. Тепер настав час її здобути",- наголосив Логвіненко.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!