Микола Мигаль продовжує боротьбу на МастерШеф.Професіонали


Битва чорних почалася з того, що на кухню шоу повернувся франківець Микола Мигаль, який через стан здоров’я не брав участі у двох конкурсах 15 випуску.

Саме тому він також отримав чорний фартух, щоб довести, що має право залишатися на проєкті. Тож у конкурсі чорних змагалися: Микола Мигаль, Владислав Цимбалюк, Віктор Шайдецький, Лілія Стоянова та Леонід Малюга, йдеться на сайті проєкту, пише Бліц-Інфо.

На робочих столах учасників була лише одна страва — найекзотичніша, яку тільки знає Ектор. Поєднання ямсу, папаї та групера вважають дивиною навіть у ресторанах Азії! Звісно, страва нашпигована заморськими продуктами. Завдання — відтворити її смак і зовнішній вигляд, але використовуючи прості інгредієнти, які доступні кожному українцю. На роботу судді виділили півтори години. 

За результатами конкурсу найгірше із завданням упоралися Віктор Шайдецький та Леонід Малюга. Однак Віктор приготував гарну рибу і пюре, які були до смаку суддям. А от Леонід Малюга припустився фатальної помилки — величезної кількості кісток у рибі. Саме тому в 15 випуску шоу «МастерШеф. Професіонали»-3 залишив Леонід Малюга. 

Нагадаємо, 26-річний Микола Мигаль у кулінарії вже дев’ять років. Раніше франківець працював у відомому ресторані, гостями якого були три президенти України. Чоловік потрапив у 20-ку найкращих, нагодувавши суддів шоу качиним філе з карамелізованим кленовим листям, яке зібрав у міському парку. Згодом Мигаль здивував суддів стравою з цибулі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!