Минулої ночі в окупованому Криму та на росії лунали вибухи


Ввечері 18 серпня у Бєлгородської області росії та в окупованому Криму пролунала низка вибухів.

Про це пише Громадське.

Спершу стало відомо про пожежу у Бєлгородській області. Губернатор Вячеслав Гладков повідомив, що у районі села Тимоново Бєлгородської області рф спалахнув склад із боєприпасами.

За його словами, постраждалих та жертв унаслідок цієї пожежі немає. Голова Валуйського міського округу вивозить мешканців сіл Тимоново та Солохи на безпечну відстань. На місці працюють оперативні служби, причина пожежі — «встановлюються».

 

Пізніше стало відомо, що пожежа зайнялась також у місті Старий Оскол Бєлгородської області. Місцеві Telegram-канали пишуть, що там загорілась база відпочинку «Шоколад». Минулося без постраждалих.

В окупованому Криму пролунали вибухи у Керчі. Місцеві жителі повідомляли про звуки вибухів та спалахи у небі.

Так званий радник голови окупованого Криму Олег Крючков заявив, що люди чули звук роботи систем ППО. Але чому протиповітряна оборона спрацювала, він не уточнив.

А так званий член головної ради «військово-цивільної адміністрації Запорізької області» Володимир Рогов заявив, що у районі Керчі збили безпілотник.

У Telegram-каналах Севастополя повідомляють про звуки вибухів у всіх районах міста, а також вибухи у районі військового аеродрому окупантів у Бельбеку. «Губернатор» окупованого Севастополя заявив, що у районі аеропорту Бельбек засобами ППО збили безпілотник, постраждалих немає.

Нагадаємо, українська розвідка повідомляла, що після вибухів в окупованому Криму окупанти терміново переміщують свої літаки та гелікоптери з аеродромів передового базування. Зокрема низку техніки перевозили з аеродрому Бельбек.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!